Події
27 квітня 2017
У лікарні померла жінка, яка постраждала під час вибухів в Балаклії
У медзаклад її привезли близько місяця тому - 23 березня.
news-image

У лікарні померла жінка, що постраждала в результаті вибухів на складі боєприпасів в Балаклії Харківської області.
Про це повідомляє місцеве видання "АТН", посилаючись на дані Балаклійської РДА, інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

Повідомляється, що постраждала 1962 року народження померла в лікарні 25 квітня. У медзаклад її привезли близько місяця тому - 23 березня.

Нагадаємо, вночі 23 березня 2017 р на території військового складу Міноборони поблизу міста Балаклія Харківської області виникла надзвичайна ситуація, пов'язана з вибухом боєприпасів. На кількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння (танкові і артилерійські снаряди 125 і 152-мм) стався вибух, виникла пожежа, яка спричинила детонацію боєприпасів. З міста були евакуйовані понад 16 тисяч осіб.

За даними головного військового прокурора Анатолія Матіоса, на військовому складі в Балаклії сталася диверсія. Пізніше було опубліковано відео вибуху на військовому складі Міноборони в Балаклії. За даними Міноборони, вибухи на складі в Балаклії НЕ завдали значної шкоди обороноздатності країни. Разом з тим, за даними голови парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергія Пашинського, в результаті пожежі на військових складах в Балаклії Україна втратила боєприпасів на мільярд доларів.

Читайте також: Жахлива пожежа в Запоріжжі: двоє малюків загинули, надихавшись чадного газу (відео)
Читайте також: Балаклія оговтується від вибухів: місто активно відбудовують