Співак Андрій Губін про свою зовнішність: «У мене вся ліва половина обличчя пливе» (відео)
Артист зізнався, що в свої 42 роки все ще не готовий стати чоловіком і батьком.
news-image

Андрій Губін, який прославився хітом "Зима, холода" вже давно не з'являється на сцені. А причиною тому стали проблеми із зовнішністю, через які артист ненавидить себе. У співака лівостороння прозопалгія - хвороба нервової системи, яка викликає постійні лицеві болі. Популярний в 90-е співак відверто розповів про своє здоров'я й особисте життя у програмі "Ой, мамочки!", передає «Є!» із посиланням на КП в Україні.

Губін заявив, що не ховається від громадськості, але не хоче привертати до себе уваги з таким обличчям.

"Я вважаю, що на мене йде полювання. Я "в бігах", тому особливо не спілкуюся... Але людей я дуже люблю і залишився таким же, яким був. Я трохи більш нервовий, але ви спробуйте в моїй ситуації не нервувати. Тому, звичайно ж, я на взводі.

Я постійно відчуваю до себе більше уваги, ніж раніше. На жаль. Це жахливо. Я приблизно розумію чому. Звичайно, ходити з такою пикою ...

Ну болить обличчя, хлопці, ну скільки можна знущатися? Ви що робите? У мене "пливе" вся ліва сторона обличчя, на шиї якісь смуги ... Я не відчуваю половину тіла, а лікарі кажуть, що все нормально. Та й обличчя повного ідіота.

Всередині я себе відчуваю нормальною людиною, але обличчя як залізна маска", - зізнався Губін.


Співак також заявив, що в свої 42 роки все ще не готовий стати батьком та чоловіком, оскільки зайнятий своїм здоров'ям.

"Може, це жорстоко звучить, але я не шкодую, що не одружився до сих пір. Тобто у мене не було дівчини, на якій я б хотів одружитися. У мене болить обличчя, мені не до дітей... Турбота про дітей - це прояв якоїсь сили, а я за собою встежити не можу. У мене губи синіють, все тіло розвалюється. Але я до цього звик", - сказав артист.