Суспільство
28 квітня 2017
У Бердянську 5-річний хлопчик, який залишився вдома сам, намагався вистрибнути з четвертого поверху
Дитина хотіла знайти матір.
news-image

27 квітня близько 23:30 жителька будинку по вулиці Софіївській в м. Бердянськ почула з вулиці якийсь крик. Вийшовши у двір вона побачила у відкритому вікні 4-го поверху малолітнього хлопчика, передає «Є!» із посиланням на прес-службу поліції Запорізької області.

Жінка одразу ж викликала правоохоронців.

"Двері квартири виявилися зачиненими. З хлопчиком почали розмовляти. Він сказав, що сам вдома і стрибне з вікна та вже викинув ковдру. На місце правоохоронці викликали швидку. Частина поліцейських залишилась на перемовини з хлопчиком, інші розпочали пошук матері", - йдеться в повідомленні поліції.

Незважаючи на те, що жінка винаймає житло та мало хто знає її із сусідів, поліцейські встановили, що вона працює у магазині. Правоохоронці швидко розшукали мати.

"В цей день жінка затрималася на роботі. Коли вона приїхала і відчинила двері, син одразу кинувся до неї. Правоохоронці оглянули комп’ютерну техніку. Ніяких підозрілих сторінок не виявлено – тільки ігри", - повідомили поліцейські.

За попередньою інформацією, хлопчик прокинувся, а матері не було вдома. Тож хотів піти її шукати. Оскільки двері були зачинені, збирався «вийти» на вулицю через вікно.

На даний час здоров’ю хлопчика нічого не загрожує. Стосовно матері складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).  

Читайте також: Порошенко розповів, на що він запланував витратити гроші, відібрані у Януковича
Читайте також: У Києві проводитимуть безкоштовні екскурсії містом
Читайте також: «Святослав Хоробрий: Дух Епохи»: у Києві відкривається новий проект (відео)