Події
1 травня 2017
На Київщині онук жорстоко побив бабусю за 1000 гривень
Наступного дня поліція затримала нападника.
news-image

В Білоцерківському районі чоловік вдерся до будинку літньої жінки та вимагав гроші. Отримавши відмову він сильно побив господарку і забрав 1000 гривень. Наступного дня поліція затримала нападника.

Інформує «Є!», з посиланням на zik.ua.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

«Лікарі повідомили Білоцерківську поліцію, що до них надійшла пацієнтка з тяжкими тілесними ушкодження тулуба та голови, в тому числі черепно-мозковою травмою. Правоохоронці встановили, що стареньку побив її рідний онук, який проник до неї в дім з метою вимагання грошей», – йдеться у повідомленні.

Оперативники провели комплекс заходів із встановлення особи підозрюваного та його ймовірного місця перебування. Далі поліцейські швидко розшукали та затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК, який зізнався у скоєнні кримінального правопорушення.Зазначається, що коли бабуся відмовила, чоловік почав її бити та в результаті знайшов тисячу гривень і втік. На місці події правоохоронці вилучили речові докази.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру. Міра запобіжного заходу обирається. 

Читайте також: Чесна політика. Як і чому Олег Ляшко потрапив під розслідування НАБУ