Спорт
3 травня 2017
Джошуа поскаржився на труси Кличка
Джошуа думав про форму Кличка з самого початку бою, адже зазвичай Володимир надає перевагу червоному кольору.
news-image

Ентоні Джошуа розповів, що під час бою, який відбувся в суботу, 29 квітня, в Лондоні, він не зрозумів, чому Володимир Кличко бився в сірих трусах, передає «Є!» з посиланням на РБК.

"Чому Кличко в суботу бився в сірих трусах? Я думав про це з самого початку бою, адже зазвичай Володимир надає перевагу червоному кольору", - сказав Джошуа.

Британський боксер зазначив, що хотів би досягти того ж, що і Володимир Кличко. 

"Я хочу досягти того ж, що і Кличко протягом десяти років. Це дуже важливо. Те, що сталося в нашому бою – просто неймовірно. Це був епічний поєдинок, який точно сподобався всім, враховуючи розмови про те, що Кличко переможе мене в пізніх раундах. Але я готувався до кращої версії Володимира, так як той, хто дивиться тільки на останні результати, приречений на невдачу. А те, що Кличко зробив за десять років – просто феноменальний результат", - сказав він.
"А от порівняння з іншими боксерами я не люблю. Я дистанціювався від порівнянь під час цього тренувального табору. Мені просто подобається залишатися самим собою, тому що ви ніколи не зможете догодити всім", - додав Джошуа.

Читайте також:Віталій Кличко: Це був найкращий бій Володимира, але, на жаль, не результат