Спорт
3 травня 2017
Збірна України стала чемпіоном міжнародного турніру Битва Націй (фото)
Історичний середньовічний бій - сучасний вид спорту, повноконтактні бої з використанням захисного і наступального озброєння, характерного для середньовіччя.
news-image

Збірна України стала чемпіоном світу з історичного середньовічного бою в категорії "21 на 21". Про це повідомляється на сайті змагань, повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

Зазначимо, що у фіналі турніру "Битва Націй", який проходив в іспанській Барселоні, наша команда розгромила збірну Росії.

"Бій був дуже важкий! Три важких раунди проти збірної Росії. Але ми зібралися і все ж виграли. Ми йшли до цього 8 років!" - сказав капітан національної збірної України Ільяс Вишутін.

Третє місце в Королівській номінації дісталося команді Франції. Наші переможці вже повернулися на батьківщину. Чемпіонам влаштували теплий прийом в аеропорту. Історичний середньовічний бій - сучасний вид спорту, повноконтактні бої з використанням захисного і наступального озброєння, характерного для середньовіччя.

ІСБ - це бій на сталевому не заточеній зброї. Бійці одягнені в повний обладунок, який, як і зброя, зроблений за історичними зразками.