Спорт
4 травня 2017
Віталій Кличко розповів, якими були перші слова, що він сказав брату, коли той вийшов з рингу
Також Київський міський голова повідомив, що підтримає будь-яке рішення брата стосовно бою-реваншу з Джошуа.
news-image

Я підтримаю будь-яке рішення брата щодо бою-реваншу з британцем Ентоні Джошуа. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу 1+1, передає «Є!»

«Це був найкращий бій Володимира. Лунали спекуляції, мовляв, Володимир уже старий, бої нецікаві. Я можу сказати, що більше всього разів свої титули захищав Джо Луїс. Другий після нього – Володимир. Він 25 разів виходив в ринг та захищав титул чемпіона світу. Я пишаюся таким братом. Він цей бій не виграв, але увесь стадіон Уемблі, 90 тисяч глядачів, більшість з яких підтримували Ентоні Джошуа, після бою стоячи аплодували Володимиру», - підкреслив мер.

Відповідаючи на питання, якими були перші слова, що він сказав брату, коли той вийшов з рингу, столичний голова зазначив, що похвалив Володимира, сказав, що він – молодець і виклався на 100%.

«Він перемагав по очках, швидко рухався, виконував різні комбінації. Якщо б не цей аперкот, я впевнений, що Володимир виграв би», - додав Кличко.

Крім того, міський голова розповів, як пройшла ніч після бою.

«Усі думають, що після бою – вечірка. Але насправді потрібно проходити допінг-контроль, здавати аналізи, до ранку працювали лікарі – зашивали розсічення брови. Десь о четвертій ранку ми роз’їхалися. Наступного дня ми зустрілися, проаналізували бій», - розповів Віталій Кличко.

Коментуючи перспективи бою-реваншу проти Ентоні Джошуа, мер Києва зазначив, що підтримає будь-яке рішення брата, якщо той матиме сильну мотивацію.

«У мене складні почуття. Якщо виходити просто заради бою – я не хочу реваншу. Якщо Володимир скаже: «Я зроблю все, щоб виграти цей бій», я його підтримаю. Мотивація повинна бути однозначно – вийти і розставити всі крапки над і», - наголосив Віталій Кличко.
Читайте також: Віталій Кличко: «Арку дружби народів завершать оздоблювати фрагментом орнаменту»