Політика
11 січня 2015
Губарєв стверджує, що президент Чечні причетний до терактів у Франції
Вчора 10 січня, в захопленому бойовиками Донецьку, виступив з офіційною заявою «народний губернатор Новоросії» Павло Губарєв.
news-image

Він заявив. що у нього є неспростовні докази причастноті Рамзана Кадирова до терористичних актів у Франції. Про це повідомляє інфоресурс newsdaily.com.ua, пише Є l Єдність.інфо.

Ми маємо в своєму розпорядженні записи переговорів чеченських бойовиків, які разом з нами воюють за незалежність Новоросії, з президентом Чечні Рамзаном Кадировим. Ці записи були зроблені 7 січня, відразу після нападу на редакцію Charlie Hebdo. На них Кадиров хвалиться своїми успіхами і говорить про двох алжирців, яких він так успішно найняв для звершення даного теракту в Парижі. Крім того, в розмові озвучується планування майбутніх терактів. Їх будуть здійснювати «кадировци» по всій Європі. Новоросія засуджує дії Рамзана Кадирова. Ми готові поділитися з світовою громадськістю тією інформацією, що ми володіємо. Ми не визнаємо теракти, здійснені проти мирного європейського населення », - заявляє один з голів терористів «Новоросії» Павло Губарєв.