Світ
4 травня 2017
Названо десять кращих міст світу для туристів-веганів
Є міста, що найкраще підходять для мандрівників-веганів.
news-image

Британська газета The Independent повідомила про десять міст світу, які підходять для мандрівників-веганів. У список, місця в якому розподіляються довільно, увійшов, наприклад, італійський Турин, передає «Є!»

У Турині працює понад 30 кафе і магазинів з їжею для веганів і вегетаріанців. Крім того, міська мерія збирається просвіщати школярів щодо здорового харчування та захисту прав тварин. Адміністрація населеного пункту також має намір перетворити його на переше в Італії «вегетаріанське місто».

До переліку включено і Берлін. У столиці Німеччини діє понад 50 ресторанів і кафе, розрахованих на веганів. Крім того, близько 80 тисяч городян дотримуються рослинного раціону.

У список увійшов і Гельсінкі. У фінській столиці продається замінник м'яса під назвою Nyhtökaura, до складу якого входять овес і боби. У місті мало веганських ресторанів, але є вегетаріанські.

У топ-10 міст також були включені Тель-Авів, Ченнай (Індія), Мельбурн, Сан-Франциско, Остін (США), Ванкувер і Лондон.

Нагадаємо, прихильники веганства не споживають продукти тваринного походження (м'ясо, рибу, яйця, молоко).

Читайте також: 10 бойових цуценят: як бійці на передовій виховують пухнастих друзів (відео)
Читайте також: Діти президента Порошенка взяли участь у фотозйомці для випускного альбому у британському коледжі «Concord», де навчаються (фото)
Читайте також: На Тернопільщині у монастирі УГКЦ без благословення єпископа виганяли бісів