Київ
4 травня 2017
Поліцейські розкрили вбивство в київському хостелі (відео)
Для затримання злочинця правоохоронцям знадобилося кілька місяців.
news-image

Кілька місяців тому до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення лікаря про те, що у хостелі на вулиці Велика Житомирська виявили мертвого чоловіка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

"З’ясувалося, що 31-річний полтавчанин працював у Києві та жив у хостелі. Напередодні він розпивав спиртні напої з товаришем, уродженцем  Івано-Франківська, який під час сварки побив потерпілого та втік із міста. Від отриманих травм чоловік помер", - йдеться в повідомленні поліції.

Як розповів оперуповноважений районного управління поліції Руслан Гулак, складнощі у пошуках підозрюваного виникли через те, що він тривалий час вів "партизанський" спосіб життя. Зловмисник переховувався у гірській місцевості та майже не спілкувався із місцевими жителями:

«Була проведена копітка робота для встановлення місцезнаходження зловмисника. У результаті оперативно-розшукових заходів ми знайшли та затримали підозрюваного в Івано-Франківській області та доставили його до Шевченківського управління поліції».

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні правопорушення. Йому загрожує покарання – від 7-ми до 15-ти років позбавлення волі.

На період слідства він перебуває під вартою

Читайте також: У Києві обстріляли маршрутку (відео)
Читайте також: З'явилося відео, як у Києві відвідувач McDonald's одним ударом убив чоловіка