Соліст рок-гурту O.Torvald мріє про 4-х дітей та готовий вбивати за дочку
Женя виріс у благополучній родині, і його авторитети – це тато і мама. Тому і сам він мріє про велику сім'ю.
news-image

Соліст рок-гурту "O.Torvald" Женя Галич, який нещодавно став батьком вдруге, мріє про чотирьох дітей, плекає культ родини та готовий розірвати на шматки, якщо хтось образить його дочку Єву. Про це інформує «Є!» з посиланням на Таблоїд.

А ще музикант не приховує, що любить жінок, і його дружина про це знає.

В інтерв’ю "Viva!" Галич розповів, як він поєднує образ рокера з роллю зразкового батька та чоловіка.

Женя виріс у благополучній родині, і його авторитети – це тато і мама. Тому і сам він мріє про велику сім'ю.

"Хочу багато дітей, в ідеалі - чотирьох. Не знаю, чи погодиться на це Лера", - зізнався музикант.
"У нас завжди був культ сім'ї... Я завжди бачив абсолютно щасливих людей, які разом з восьмого класу і досі кохають одне одного. Тут я теж атиповий рокер. Часто рок-музиканти ростуть або в неповних сім'ях, або стикаються з якимось насильством. Я ж ріс в світі любові і гармонії. Перед моїми очима завжди був приклад: батько - справжній чоловік в родині, авторитет і мама - голова сім'ї і жіноча мудрість", - поділився Женя.

На місці своєї дружини Галич не бачить нікого, крім своєї Лери.

"Тільки в ній я бачу дружину, матір моїх дітей. Ну, і крім усього іншого, вона залізна людина. Такий спосіб життя чоловіка дуже складно витримати", - зауважив він.

Галич, наприклад, прокидається о 5.50 ранку, готує кашу та йде.

"Я завжди прокидався рано, а зараз в цьому є особлива потреба - роботи багато. День у мене розписаний: встигнути в зал, вигнати машину, зробити сніданок, з'їздити на інтерв'ю, на репетиції, проконтролювати роботу. Мільйон завдань", - перелічив музикант.

До речі, Женя не приховує, що любить жінок, і Лера це знає.

"Не можна сказати, що я бабій, але я часто закохуюся: мені дуже подобається зовнішність, запахи, як виглядає дівчина, як поводиться. Але при цьому любов справжня - тільки по відношенню до Лери. І вона це знає. Знає, що вона у мене рідна-рідна людина. Не просто: ну дружина і дружина собі. Ні! Іншої дружини у мене не було б, якби не було Лери", - запевнив Галич.

Читайте також:Потап відверто розповів про відносини із Настею Каменських