Суспільство
5 травня 2017
Що написано на «футболці» сина Порошенка: RUSSIA або RSSIA?
Журналісти проаналізували всі версії користувачів, які закликали Михайла Порошенка бути уважним при виборі одягу.
news-image

Нещодавно в британському Concord College, де навчаються молодші діти Петра Порошенка, пройшла фотосесія напередодні екзаменів та випускного. Особливу увагу журналістів привернув син українського президента - для однієї з фотографій він оголив торс, передає «Є!» із посиланням на КП.

Також були опубліковані фотографії з відпочинку Михайла Порошенка в престижному коледжі. Виявилося, що він танцює хіп-хоп.

Журналіст "Радіо Свобода" Левко Стек звернув увагу в Facebook, що Миша позує в "стильній футболці Russia".

Деякі користувачі спробували довести, що на фото - футболка з написом RSSIA (на знімку дійсно "з'їдена" буква "U") - що означає Russian Summer School of Institutional Analytics (Російська річна школа інституційного аналізу).

Якщо подивитися інші знімки з аккаунта друга Михайла Порошенка Сергія Кізіева, звідки і був узятий знімок, то можна побачити його в точно такому ж реглані.

При цьому син президента в кофті, а не футболці, як вирішили користувачі. Якщо уважно придивитися, то можна побачити, що Миша закатав рукава.

Також очевидно, що його друг, син бізнесмена з Новосибірська, на знімку в тому ж реглані - є герб на правому плечі, три смужки по низу кофти, логотип фірми Bosco, яка довгий час одягала російську збірну на Олімпіади.

Не виключено, що син Порошенка позичив реглан для виступу.

У Instagram росіянина багато фотографій з Мишею і його сестрою Сашею. Швидше за все, це один з кращих друзів молодших дітей українського президента.

Читайте також: Діти президента Порошенка взяли участь у фотозйомці для випускного альбому у британському коледжі «Concord», де навчаються (фото)