Політика
6 травня 2017
У невістки Петра Порошенка є російський паспорт. Журналіст опублікував документ (фото)
Паспорт, судячи з даних, чинний.
news-image

У Юлії Порошенко, невістки Президента України Петра Порошенка, є російський паспорт. Про це пише журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст опублікував фотографію паспорта Російської Федерації Юлії Порошенко, інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

Ось ви обговорюєте футболку сина Порошенко. А ось російський паспорт невістки Петра Олексійовича - Юлії Порошенко. Паспорт, судячи з даних, що чинний. Я не знайшов на сайті Президента інформації про надання пані Юлії українського громадянства. Треба буде запитати Президента на найближчій прес- конференції досі його невістка з російським паспортом ", - повідомив Гнап.

Також журналіст вважає, що особливої проблеми в цьому немає.

"Великої зради тут, звичайно ж немає. Є люди, які з російськими паспортами воюють за Україну в добровольчих батальйонах. Думаю, Юлія Львівна теж ненавидить Путіна і росіян за війну проти України. Хоча, погодьтеся, який яскравий перформанс можна було б влаштувати:" невістка українського Президента спалює на Майдані свій російський паспорт. Особливо напередодні майбутніх виборів ", - написав журналіст.
Читайте також: У яких випадках можуть позбавити громадянства України
Читайте також: П'ятому фігуранту справи Мартиненка суд призначив домашній арешт – НАБУ