Події
10 травня 2017
У Дніпрі під будівлею Нацполіції мітингують активісти та ветерани АТО за справедливе розслідування подій 9 травня (фото)
Глава спільноти ветеранів АТО, вони вимагають, щоб їм сказали хто винен, чому на святі були присутні тітушки і чому не діяла поліція.
news-image

Під Дніпропетровське обласне управління Нацполіціі підійшли близько сотні людей - близько півтора десятка учасників АТО, інші - в цивільному.

Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.
Як повідомляє Артем Хронюк, глава спільноти ветеранів АТО, вони вимагають, щоб їм сказали хто винен, чому на святі були присутні тітушки і чому не діяла поліція.

"Так вийшло, що багато хлопців прийшли з дітьми, хтось з батьками, хтось зі старими, з рідними, які там воювали. Ми тільки піднесли корзину квітів і червоні прапори. І тут нам показують цю символіку, яка заборонена законом. ми не говоримо про якісь - то емоціях, а спираємося на законодавчу базу, вона прийнята владою правоохоронних структур. Тут зібралося близько 40 осіб, ми хочемо щоб нам дали чітку інформацію чому поліція допустила те, що 7 наших хлопців побили, та так, що відвезли в Мечникова. Міліцію не били. Чому ви до н ам ставитеся з такою неповагою, з такою ненавистю? Багато хто з нас колишні співробітники міліції. Що щодо слів Філатова про припинення фінансування ветеранських організацій, ми спочатку були проти фінансування, це наші особисті гроші ", - заявив Хронюк.
Читайте також: Російські бойовики 15 раз за добу обстріляли українські позиції, - штаб АТО
Читайте також: В мережі знайшли акаунти тітушок, які у Дніпрі влаштували напад на учасників АТО