Події
10 травня 2017
Тітушки нападали разом із поліцейськими: ветеран АТО розповів шокуючі деталі сутички в Дніпрі на 9 Травня
Інших ветеранів АТО почали бити поліцейські.
news-image

Ветеран АТО Едмонд Саакян - безпосередній свідок конфлікту між ветеранами війни на Донбасі і "тітушками" в Дніпрі - розповів про причетність співробітників поліції до побиття колишніх військовослужбовців.

Про це він повідомив в коментарі "апостроф", інформує «Є!».

За словами ветерана АТО, конфлікт почався після того, як колишній військовослужбовець батальйону "Дніпро-1" Олег Чістопольцев вирішив перешкодити пройти з партійною символікою до Монументу Слави представникам "Опозиційного блоку". Після цього його і інших ветеранів АТО почали бити поліцейські.

Зокрема, дісталося інваліду ІІІ групи Денису Буштрук.

"Прямо на моїх очах з нього зірвали орден" За мужність ", медаль від президента" Захиснику Вітчизни "і жбурнули на землю. Беркутівці завалили його на землю, один стрибнув на нього зверху, заламали рук", - говорить Саакян, додавши, що потім поліцейські вимагали від Буштрук підписати документ, що нібито він надавав і опір.

Він назвав поліцейських "беркутівцями", оскільки, за його словами, вони діяли практично так само, як бійці розформованого спецпідрозділу. Саакян підкреслив, що співробітники поліції діяли совісно з "ТІТУШКИ", у яких був розпізнавальний знак - жовтий квадрат.

Читайте також: В Австрії розбився гелікоптер:є загиблі
Читайте також: В мережі знайшли акаунти тітушок, які у Дніпрі влаштували напад на учасників АТО