Спорт
13 травня 2017
У Києві планують відкрити баскетбольну арену світового рівня
Мер столиці наголосив, що своїми перемогами столичні баскетболісти роблять дуже важливий внесок у популяризацію спорту серед молоді.
news-image

Мер столиці Віталій Кличко планує створити у столиці баскетбольну арену світового рівня. Про це він повідомив під час привітання гравців і тренерів столичних баскетбольних клубів «Будівельник» і «ТІМ-СКУФ», які стали переможцями у Чемпіонаті України 2017 серед чоловічих і жіночих команд відповідно та побажав, аби київські баскетболісти досягали успіхів не лише в Україні, а й на міжнародній арені.

Інформує «Є!», з посиланням на mydim.ua.

— Дивлячись на ваші здобутки, все більше хлопців і дівчат прагнуть займатися спортом, і баскетболом зокрема. А наше завдання — щоби в столиці з’явилася баскетбольна арена світового рівня. І ми зробимо все можливе для реалізації цього завдання, — розповів мер столиці.

Мер столиці наголосив, що своїми перемогами столичні баскетболісти роблять дуже важливий внесок у популяризацію спорту серед молоді.

— Я, як ніхто інший, розумію наскільки складно даються спортивні перемоги, і яка наполеглива щоденна праця, яка енергія, і прагнення до звершень стоїть за цими перемогами. З величезною повагою вітаю кожного з вас із перемогою, і щиро бажаю і тренерам, і командам успіху. Бажаю вам сили, витримки, наполегливості для майбутніх спортивних досягнень. Я тримаю кулаки за те, аби наші столичні команди ставали переможцями не лише в Україні, а й на міжнародних змаганнях, — зазначив Віталій Кличко.

Тренери та гравці подякували Віталію Кличку за привітання і підтримку, та подарували мерові футболку та баскетбольний м’яч із автографами гравців, а також іменну командну майку «Кличко».