Події
14 травня 2017
В Туреччині українка била та знущалась над дитиною
Шаповал приїхала в країну як туристка в 2016 році, але нелегально влаштувалася в агентство по набору персоналу.
news-image

У турецькому місті Мармарис 12 травня поліція заарештувала громадянку України Надію Шаповал за звинуваченням в знущаннях над дитиною. Українка працювала нянею в сім'ї, яка проживала в Стамбулі, повідомляє турецька газета Hurriyet, інформує «Є!», з посиланням на ubr.ua.

Шаповал приїхала в країну як туристка в 2016 році, але нелегально влаштувалася в агентство по набору персоналу. Чотири місяці тому в це агентство звернулася уродженка Дніпра Маріанна. Вона вийшла заміж за громадянина Туреччини, народила сина. Сім'я проживає в Стамбулі.

Чоловік знайшов собі роботу в іншому місті, і Маріанна вирішила найняти няню, щоб та допомагала їй виховувати маленького Ямана. Агентство порекомендувало Надію Шаповал.

Сумчанка проживала в будинку Маріанни і її чоловіка. Їй виділили окрему кімнату. Харчувалася Надія тут же. Їй платили 500 дол на місяць.

Тиждень тому Маріанна лягла в лікарню на операцію. Перед госпіталізацією жінка вирішила встановити в будинку камери відеоспостереження. Вона вже підозрювала няню в поганому поводженні з дитиною. У Ямана з'явилися на тілі синці. Хлопчик став нервовим. І відмовлявся залишатися вдома один з Надією.

Вийшовши після операції, Маріанна переглянула записи і прийшла в жах! Няня кожен день била Ямана, ігнорувала його прохання і благання. Крім того, тикала дитини особою в використані підгузники. Одного разу, коли хлопчик спав, Надія мастурбировала в його кімнаті.

Маріанна викликала дружина і показала йому записи. Але Шаповал щось запідозрила і втекла. Подружжя заявили в поліцію. Незабаром з'ясувалося, що Шаповал бачили в Мармарисі - вона влаштувалася покоївкою в один з місцевих готелів. Чоловік Маріанни особисто поїхав в Мармарис, щоб допомогти поліцейським затримати Надію.

Нагадаємо, в Туреччині перекинувся автобус з туристам. Українців серед постраждалих немає

 

Читайте також: Біля стіни пам'яті на Михайлівській площі пройшла панадиха за загиблими бійцями АТО
Читайте також: У Запоріжжі у п'яних батьків викрали дитину