Політика
16 травня 2017
Вадим Рабинович: Відмова від проекту Великого Шовкового шляху - це ганьба і «зрада»
Україна раніше заявляла про свою участь в цьому проекті, а тепер опинилася поза ним.
news-image

Українська влада проігнорувала масштабний світовий проект. Про це в прямому ефірі телеканалу NewsOne заявив народний депутат України, голова підкомітету ВР з прав людини та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович, інформує «Є!».

«Сьогодні Україну фактично викинули з числа країн Великого Шовкового шляху, і це є прямим наслідком бездарного, невмілого керівництва нашою економікою вітчизняними "Керманичами". Не роздивились китайці і європейці в них нових і толерантних вождів, а побачили, як вони просто грабують Україну, загрузли в корупції, роблять населення жебраком, просто принижують нашу країну », - обурюється парламентарій.


Депутат повідомив, що «жоден український телеканал, жодне наше ЗМІ не повідомили, що в Китаї зібралися лідери 26 держав Європи, Азії, Африки, приїхав генсек ООН. Вони домовляються відкрити новий Великий Шовковий шлях, в який інвестується $ 154 мільярда і який з'єднає Китай з Європою і Африкою ». Той факт, що Україна раніше заявляла про свою участь в цьому проекті, а тепер опинилася поза ним, парламентарій вважає «ганебним провалом і зрадою».

«Нас принижують, викидають з Шовкового шляху, ми подаємо як велику перемогу лібералізацію візового режиму. Ми повинні ставити великі цілі, а не випрошувати у Європи дозвіл нашим пенсіонерам з пенсією в 900 гривень поїхати милуватися красотами Лувра. Ми повинні йти до процвітання, а не випрошувати у МВФ ще траншик, вбиваючи пенсіонерів, вирубуючи ліси, продаючи землю. Що потрібно зробити для цього? Перехворіти нинішньою владою - і обрати нову. У країні повинні правити не люди, а закони », - резюмував Вадим Рабинович.


Нагадаємо, що лідер партії «За життя» закликає до дострокових парламентських виборів, щоб вирішити політичну і економічну кризу в країні.

Читайте також: За кордоном заблокували 260 млн чиновників Януковича – Держслужба фінансового моніторин
Читайте також: Євробачення-2017: на що пішли шалені суми