Київ
18 травня 2017
Віталій Кличко подякував усім за підготовку і проведення «Євробачення» та запросив на відкриття велотреку
Мер столиці запросив міських депутатів і киян на відкриття Київського велотреку, яке відбудеться цієї суботи.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко подякував усім, хто долучився до підготовки міста до «Євробачення», та запросив міських депутатів і киян на відкриття Київського велотреку, яке відбудеться цієї суботи. Про це Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради, повідомляє «Є!» з посиланням на КМДА.

«Хочу подякувати всім, хто доклав своїх зусиль до проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» в Україні – хто працював, допомагав, хто робив усе, щоб Київ впорався і провів конкурс на найвищому рівні. Пам'ятаємо, скільки спекуляцій було на цю тему, мовляв, Київ не виконає вимог, мовляв «Євробачення» у нас заберуть. Ми довели, що можемо, нам все вдалося! І організатори, і всі учасники та гості залишилися задоволеними і високо оцінили проведення «Євробачення» в Києві. Тож із високо піднятою головою передамо ключі від конкурсу Лісабону», – зазначив Віталій Кличко.

Також мер Києва запросив усіх цієї суботи, 20 травня, на відкриття оновленого Київського велотреку, який спільними зусиллями – громади, активістів, депутатів, столичної влади – захистили від забудови, повернули у власність громади і відновили.

«Почнеться дійство великим велопарадом. Сідаємо всі на велосипеди і долучаємося до свята спорту та здоров’я», – закликав киян Віталій Кличко.

Читайте також:ONUKA потрапила до європейських чартів