Політика
18 травня 2017
Не обов'язково носити вишиванку, головне - щоб ці вишиті мотиви були у кожного в серці - Сергій Мельничук
На думку нардепа, будувати нову країну потрібно з того, що влада повинна виконати передвиборчі обіцянки.
news-image

Сьогодні під час брифінгу у Верховній Раді нардеп, засновник батальйону "Айдар" Сергій Мельничук привітав присутніх зі святом вишиванки, але зауважив, що носити її не обов'язково, передає кореспондент «Є!»

"У вишиванці - код нашої нації. Але я хочу сказати - не обов'язково носити вишиванку, головне - щоб ці вишиті мотиви були у кожного в серці. І тільки тоді, коли кожний українець буде націоналістом у серці, патріотом своєї країни - тільки тоді ми зможемо побудувати нову країну", - сказав він.


На думку нардепа будувати нову країну потрібно з того, що владу необхідно змусити виконати передвиборчі обіцянки. Зокрема, основною такою обіцянкою було закінчення війни.

"Ми третій рік знаходимося у стані війни, гинуть хлопці, дуже багато поранених. Маємо випадки, коли ті хлопці, які повернулися із фронту додому, маючи військовий синдром, просто помирають, бо не витримує серце. Але помирають ті, кому не додають ліків, котрі не мали нормальної реабілітації.

Я хочу звернутися до президента і до тих осіб, які декларували те, що буде закінчена війна: закінчить спочатку війну, а потім розгортайте штаби, які ви зараз розгортаете по регіонах, готуючись до наступних виборів. Це прохання не лише моє, а хлопців з окопів", - наголосив нардеп.

Читайте також: Патріарх Кирило - одна з найбільших постатей в історії людства, а Філарет закликає до війни - Вадим Новинський