Війна
18 травня 2017
11 раз за добу бойовики обстріляли українські позиції,- звіт штабу
В районі Приморського зафіксовано найбільше фактів застосування незаконними збройними формуваннями зброї проти українських захисників.
news-image

Протягом сьогоднішнього дня обстріли позицій сил АТО з боку російсько-терористичних військ продовжилися, але їх інтенсивність щодо зменшилася. З початку доби, станом на цей час, бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. З початку доби один український воїн отримав поранення. Підрозділи сил АТО повністю контролюють ситуацію в зоні відповідальності і знаходяться в готовності дати противнику гідну відсіч.
Інформує «Є!», з посиланням на censor.net.ua.

У вечірньому зведенні зазначається: "Приморський напрям. Тут зафіксовано найбільше фактів застосування незаконними збройними формуваннями зброї проти українських захисників. Вранці вони вели вогонь із стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів по зміцненню ЗС України в районі Широкино, Гнутове, Водяного.

За нашими позиціями біля Мар'їнки противник здійснив обстріл з 82 мм мінометів. Неподалік Новотроїцького українських воїнів обстрілював ворожий снайпер. А по воїнам сил АТО, які обороняють Красногорівку, бойовики стріляли з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП і зенітної установки.

Донецький напрямок. Обстрілявши вранці з БМП і великокаліберних кулеметів один з наших опорних пунктів біля Луганського, на Світлодарской дузі, бандформування дещо знизили свою вогневу активність. Вдень вони тільки один раз застосовували зброю проти підрозділів сил АТО. Це сталося в районі селища Зайцеве. Противник використав гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Луганський напрямок. На цій ділянці лінії розмежування бойовики російсько-терористичних військ протягом дня лише один раз порушили "тишу". Один з наших опорних пунктів в районі Кримського противник обстріляв з автоматичних станкових гранатометів

Читайте також: Харківський бронетанковий завод укомплектував українські війська модернізованими танками Т-80
Читайте також: У зоні АТО загострення: 52 ворожих обстріли, п'ятьох військових поранено