Інтернет
18 травня 2017
«Київстар», lifecell і «Vodafone-Україна» закрили свої офіційні сторінки у ВК
Закликають людей підписуватися на офіційну сторінку в соцмережі Facebook.
news-image

Мобільні оператори "Київстар", lifecell і "Vodafone-Україна" припиняють діяльність своїх офіційних спільнот у соціальній мережі "ВКонтакте".
Про це повідомили в прес-службах мобільних операторів, передає «Є!», з посиланням на Інтерфакс-Україна.
У прес-службі "Vodafone-Україна" повідомили, що припинили обслуговувати офіційне співтовариство оператора, яке налічує 36 тис. чоловік, і закликають її членів підписуватися на офіційну сторінку в соцмережі Facebook.
Аналогічну позицію висловили і в прес-службі lifecell, у якого у групі близько 390 тис. Учасників.
"Робота офіційного спільноти lifecell в цій соціальній мережі буде припинена, всі актуальні новини компанії користувачі" ВКонтакте "зможуть дізнаватися в офіційних спільнотах lifecell в соціальних мережах Facebook, Twitter та Instagram", - повідомили в компанії.
У прес-службі "Київстар" також відзначили, що припинили оновлювати офіційне співтовариство оператора в "ВКонтакте", що налічує 125 тис. чоловік, і закликають користувачів підписуватися на сторінку оператора в Facebook.
У мережі магазинів побутової техніки та електроніки Comfy також повідомили, що далі розвивати свої ресурси в "ВКонтакте" і "Однокласниках" не мають наміру.

"Ні, розвивати ці ресурси не будемо. Всіх передплатників переводимо на Facebook і інші мережі. Чи не бачимо в цій ситуації паніки. Допомагаємо нашим клієнтам м'яко пройти ці зміни", - відзначили в компанії.


Крім того, міські ЗМІ прифронтового Маріуполя заявили про закриття своїх офіційних сторінок в соціальній мережі "ВКонтакте", що потрапила до списку санкцій, і відкривають сторінки в мережі Facebook, повідомляється в інформації корпоративної газети ММК ім.Ілліча та "Азовсталі" "Іллічівець".
Як повідомляли в прес-службі СКМ на запит про плани залишити або видалити в мережі "ВКонтакте" офіційну сторінку групи, в даний час в компанії чекають роз'яснень юристів.
"Як тільки вони будуть, приймемо рішення. Діяти будемо, звичайно, виключно в рамках правового поля України", - підкреслили в прес-службі.

Читайте також: «Vodafone Україна» заблокувала «ВКонтакте», «Одноклассники» і «Яндекс.Такси»
Читайте також: Безвізовий режим: куди можна полетіти за 30 євро