На Каннському фестивалі представили фільм з Марією Яремчук (фото, відео)
За сюжетом героїня Маші є коханою відважного карпатського ватажка Олекси Довбуша.
news-image

В рамках 70-го Каннського міжнародного кінофестивалю, який вчора стартував у Франції, в окремому Скринер-приміщенні презентовано трейлер і фрагмент екшн-фільму «Легенда Карпат» українського режисера Сергія Скобуна.

Про це пише «Є!» з посиланням на Віва.

Головна жіноча роль в кінокартині належить яскравій і самобутній співачці Марії Яремчук. За сюжетом героїня є коханою відважного карпатського ватажка Олекси Довбуша, якого зіграв лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин.

«Все, що відбувається у фільмі мені близьке. Це складно назвати грою. Я - гуцулка і мені зовсім не потрібно було приміряти чужу роль. Просто виявилася свого часу на своєму місці. Ми з Валерою Харчишиним стали справжніми Довбушем і Марічкою. Нам дуже комфортно працювалося в парі », - поділилася враженнями артистка.

Перед глядачем Яремчук постане чуйною, ніжною, тендітною дівчиною з суворою долею, яка не змогла піти проти волі суворого батька і вийшла заміж за нелюба чоловіка. Але справжні почуття взяли гору. Відчайдушна гуцулка потайки втекла до Олекси в ліс ...

Фінал фільму обіцяє бути інтригуючим. Останні кадри кінострічки знімали в місті Вижниця на вулиці Яремчука.

Примітно, що в цьому ж місці батько Марії народний артист України Назарій Яремчук в свої 23 роки знімався у фільмі «Червона рута».

Читайте також:Шанувальниці атакували Блума і Деппа на прем'єрі Піратів Карибського моря (відео)