Суспільство
22 травня 2017
Поліція дала поради як вберегти автомобіль від крадіжки
Крадуть як машини преміального сегмента, так і творіння радянського автопрому 20-річної давності.
news-image

Автоугони в Україні - досить часте явище.

Інформує «Є!», з посиланням на avtovod.org.ua.

Крадуть як машини преміального сегмента, так і творіння радянського автопрому 20-річної давності. Проте, ефективно протистояти діям злодіїв українці так і не навчилися. Як відомо, щоб убезпечити себе і автомобіль від викрадачів, необхідні комплексні рішення, так як жоден з відомих способів і інструментів не дає 100% захисту. Ось, що говорить поліція з цього приводу:

На ніч залишайте своє авто тільки в гаражі або на стоянці, що охороняється. Виходячи з машини ненадовго, наприклад відкрити гараж, не залишайте її з увімкненим двигуном.

При відвідуванні громадських місць уважно стежте за речами, щоб не загубити ключі і документи від автомобілів. Вам варто потурбуватися установкою охоронної сигналізації. А також доповнити електроніку механічними пристосуваннями для блокування керма або коробки передач або педалей. Добре б встановити супутникову систему стеження.

Якщо ви помітили, що сигналізація стала працювати зі збоями, то негайно зверніться в салон техогляду. При русі в потоці дивіться, чи не їде за вами одна і та ж машина. При початку руху блокуйте двері в салоні, щоб ніхто не зміг увірватися в ваш автомобіль.

Читайте також: Стало відомо які політичні сили пройдуть у наступну Верховну Раду
Читайте також: У Львові за ніч згоріло п'ять автомобілів (фото)