Події
25 травня 2017
В Тернопільській області вчителька молодшої школи торгувала наркотиками (фото)
Під час чергової «закладки» зловмисницю упіймали оперативники.
news-image

У Борщові, Тернопільської області, вчителька молодших класів та безробітний чоловік організували наркобізнес. Про це повідомили у прес-центрі ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

Інформує «Є!», з посиланням на zaxid.net.

Як зазначається, впродовж кількох місяців зловмисники реалізовували на території району психотропні речовини, а саме амфетамін. За грам дози просили 300 грн. В обов'язки жінки входило фасування та зберігання амфетаміну, а її спільник шукав клієнтів та передавав товар. Працювали підозрювані і дистанційно, через так звані закладки. Жінка у визначені місця ховала пакунок з дозою, про місце повідомляла покупцям і вони забирали його, залишивши у вказаному сховку гроші.

За словами начальника Борщівського відділення поліції Анатолія Мельника, про «бізнесменів» їм повідомили місцеві мешканці ще на початку року. Весь цей час поліцейські разом з оперативниками підрозділу протидії наркозлочинності УКП та місцевою прокуратурою документували й відстежували діяльність порушників.

Під час чергової «закладки» зловмисницю упіймали оперативники. Потім затримали і її помічника. Обох продавців, відповідно до статті 208 КПК, затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Чоловік та жінка у скоєному зізналися. Раніше вони у поле зору правоохоронців не потрапляли.

Нагадаємо, 16 травня у Львові правоохоронці викрили нарколабораторію у помешканні 25-річного раніше судимого львів’янина, який виготовляв «амфетамін» для розповсюджування у Львові.

Читайте також: У Кувейті впіймали голуба-кур'єра із повним рюкзаком наркотиків (фото)
Читайте також: Названо найгіршу соцмережу для психіки молоді