Війна
25 травня 2017
З початку доби 4 українських бійця поранено, - штаб АТО
На Луганському напрямку встановилося відносне затишшя.
news-image

З початку доби незаконні збройні формування 26 разів відкривали вогонь по опорних пунктах української армії, в тому числі і з важкого артилерійського озброєння. Четверо воїнів сил АТО отримали поранення.
Про це інформує «Є!», з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку, з боку тимчасово окупованого Докучаєвська, бойовики незаконних збройних формувань здійснили вогневої наліт, застосовуючи потужні артилерійські системи калібру 152 мм. Також вони двічі обстріляли наші опорні пункти в районі Новотроїцького з 120-мм мінометів. Вранці, по таких же мінометів, бандити вели вогонь у Красногоровки. Крім того, поблизу Красногоровки, Широкино, Водяного та Богданівки протягом дня противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів.

На Донецькому напрямку складною залишається ситуація в передмісті Авдіївки. Там бойовики обстрілювали оборонні укріплення ВСУ з мінометів різних калібрів, зенітної установки, гранатометів і стрілецької зброї. А близько 14:00 бойовики два рази вдарили по наших позиціях з РСЗВ "Град". На цьому ж напрямку під ворожий вогонь з мінометів і піхотного озброєння потрапили опорні пункти підрозділів сил АТО в районі Луганського, Зайцеве і Пєсков.

На Луганському напрямку встановилося відносне затишшя. Однак після обіду бойовики здійснили обстріл українських позицій поблизу н.п. Ніжньотепле зі стрілецької зброї.

Читайте також: Олексій Порошенко оцінив роботу батька на посаді президента
Читайте також: ЗСУ прийняли на озброєння нові вантажівки «КрАЗ» (фото)