Суспільство
26 травня 2017
Російський експерт: До Німеччини приїздять з України автобуси з туристами. Їх пускають погуляти містом, вони зникають
Воєнний експерт Владислав Шуригін.
news-image

Воєнний експерт Ізборського клубу Владислав Шуригін в ефірі ток-шоу "Время покажет" на російському "Первом канале" заявив, що в Україні "переміг нацизм", економіка країни знищена, а безвіз українці використовують, щоб утекти з країни, передає «Є!».

Україна головним котиться у прірву – своєю економікою. Третій Рейх видряпався на тому, що ті реформи працювали. А тут три роки цієї великої демократії призвели до того, що країна послідовно позбулася всієї промисловості, країна опустилася майже вдвічі у своєму ВВП, країна впала. І ось цей безвіз – це морквина для відомого персонажу зі світу тварин, – розповів він.

Воєнний експерт заявив, що в німецькому Кельні у нього є приятелі, які займаються туризмом.

Вони розповідають, як приїжджають з України автобуси з туристами. І під час першої ж зупинки, коли їх розпускають містом погуляти, вони зникають. І всі думають, як тепер з автобусами бути. Екскурсію замовили на три доби, а вже за півдоби вже нікого немає, – заявив Шуригін.

Шуригін народився в Євпаторії. Закінчив Львівське вище воєнно-політичне училище за спеціальністю "воєнно-політична журналістика". Заступник головного редактора російського тижневика "Завтра" і ведучий воєнного огляду в ефірі каналу "День ТВ". Член Націонал-більшовицької партії.