Суспільство
26 травня 2017
У мережі висміяли плани РФ створити аналог Skype без доступу в інтернет
Розробники називають головною відмінністю програми те, що вона не має доступу в інтернет.
news-image

У соціальних мережах підняли на сміх новину про те, що російська компанія "Булат" розробляє прототип аналога Skype для державних відомств і промисловості.

Про нову розробку повідомив "Інтерфакс", передає «Є!».

Розробники називають головною відмінністю програми те, що вона не має доступу в інтернет і не може бути розшифрована хакерами або іноземними спецслужбами. Дані будуть передаватися по локальній мережі.

Технології майбутнього: щоб подзвонити по скайпу, потрібно буде піти на пошту і замовити дзвінок, — коментують новину в Twitter Сталингулаг.
"Зате в черзі за талоном на інтернет стояти не треба! Зручно!", "Можна не ходити. Є опція "перестучаться по батареї", "Черговий розпил грошей на казки про білого бичка", "І погодити його у дільничного", "А поруч з тобою в кабінці буде сидіти товариш майор,що б ти зайвого не взболтнув!", "А якщо грошей на рахунку немає, потрібно телеграму на передзвін кинути", "Ніхто їм не говорив, що Олександр Белл вже придумав такий скайп?", "Домашній телефон винайшли знову?", "З такою назвою його чекає доля чебурашок, супутників, православних браузерів і інших псевдопатріотичних псевдоаналогiв", "Це називається "мобільний зв'язок" і його вже винайшли. Скажіть там", — коментують інші користувачі Twitter.