Події
26 травня 2017
Військовий вбив дружину після повернення з Донбасу
У той день 34-річний Андрій приїхав із зони АТО.
news-image

Житель міста Скалат Тернопільської області, повернувшись із зони АТО, вбив дружину. Сиротами залишилися троє дітей. Про це передає "Нова Тернопільська газета", пише «Є!».

За посиланням на місцевих жителів, інцидент стався 14 травня. Відзначається, що в той день 34-річний Андрій приїхав із зони АТО. Наймолодшу, 4-річну доньку він випровадив на вулицю, зачинив двері і почав з'ясовувати стосунки з дружиною.

Коли сусіди почули крики, вони навідалися, однак господар не впустив їх до хати. Через деякий час Андрій прийшов до сусіда, попросив налити чарку і зізнався у вбивстві. Лікарі швидкої допомоги виявили у жінки забій грудної клітини, зламані ребра, сильно пошкоджених внутрішні органи.

Пізніше Андрій прийшов з повинною в поліцію і зізнався у вбивстві.

"Більше чотирьох років тому Галя почала жити з Андрієм. До цього він пройшов, як то кажуть, і Крим, і Рим, але вона сподівалася, що зміниться. У Галі було двоє дітей від першого шлюбу, Андрію вона народила Настуню. На початку більш-менш ладнали, і коли чоловік пішов у зону АТО, став жорстокий, почав "піднімати руку". Після Великодня так побив Галю, що все її обличчя було синє - навіть в місто соромилася вийти, не водила доньку в дитсадок", - розповіла сусідка сім'ї.

Дочка Галини від першого шлюбу розповіла, що вітчим відправився в зону АТО замість залагодження конфлікту - Андрій підрізав двох людей. 

"Два роки тому вітчим підрізав двох людей в Скалаті і все владнав, але натомість йому дали повістку в зону АТО, згодом підписав контракт. Він ніколи не розповідав нам про службу, про свої плани - був замкнутий", - заявила вона.

Читайте також:У штабі АТО повідомили про загострення ситуації на Донбасі: є поранені

Читайте також:Терористи здійснили зухвалий обстріл лікарні у Красногорівці