Політика
26 травня 2017
Вадим Рабинович про затримання екс-податківців: «Все це такий цирк, що просто соромно»
За його словами, є ще один важливий момент, який ми дізналися в ході цієї спецоперації.
news-image

Так прокоментував народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради України з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович в прямому ефірі телеканалу NewsOne масштабну антикорупційну спецоперацію, в рамках якої затримали екс-чиновників з 15 областей України, причетних до злочинних схем податкових інспекцій, інформує «Є!».

«Гарну операцію провели фіскали: все нормально, все за планом, мені сподобалося. Але у мене є кілька питань. Перше: назад (затриманих пізніше відпустили під заставу. - ред.) відвезли теж на вертольотах? І друге. Мені здається, що, коли їх брали, ці люди розуміли, що за вихід їм доведеться платити більше. У нас не працює промисловість, у нас в катастрофічному стані економіка, і все правильно правоохоронці роблять: зібрали по мільйону з усіх затриманих, дивись, і наповнять казну », - заявив парламентарій.


За його словами, є ще один важливий момент, який ми дізналися в ході цієї спецоперації.

«Це те, що Штірліц часів війни - просто дитина в порівнянні з Насировим, який проник в ряди змовників, мужньо на себе прийняв удар, мужньо пішов до в'язниці, заплатив 100 мільйонів, щоб розкрити банду. А якщо серйозно, то все це такий цирк, що просто соромно », - резюмує Вадим Рабинович.


Нагадаємо, що політик вимагає дострокових парламентських виборів, щоб вирішити політичну і економічну кризу в країні.

Читайте також: Аваков вкрай обурився через звільнення Антипова під заставу
Читайте також: Стало відомо скільки коштів витратили на затримання екс-податківців