Політика
27 травня 2017
Рабинович: в Одесі 56 білбордів «За життя з Вадимом Рабиновичем» прибрали за наказом зверху
Політик пообіцяв подати до суду «на тих, хто це зробив, хоча прекрасно розуміє, що це стрілочники».
news-image

Народний депутат, голова підкомітету з прав людини, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович обурений тим, що в Одесі заклеїли його білборди. Про це політик заявив на сторінці в Facebook, інформує «Є!».

За словами народного депутата, до приїзду президента в Одесі невідомі заклеїли білборди телепередачі «За життя з Вадимом Рабиновичем».

«Приїхав до Одеси, де мене чекала "приємна" звістка. Сьогодні перед прибуттям до Одеси Петра Порошенка (природно, вночі) 56 бігбордів «За життя з Вадимом Рабиновичем» були заклеєні за наказом зверху. Бігборд по шляху проходження кортежу з аеропорту був заклеєний бадьорими і веселими дітьми, які явно радіють життю », - написав парламентарій.


Політик пообіцяв подати до суду «на тих, хто це зробив, хоча прекрасно розуміє, що це стрілочники».

«Адже насправді за спиною цієї кричущої дурниці стоять ті, хто занурюють нас в безодню мракобісся, забороняючи нам розмовляти, читати сайти, думати і бачити. Дякуємо. Я думаю, що це бредоносное рішення додасть ще безліч прихильників партії, тих, хто бачить, що так далі жити не можна », - уклав Рабинович.
Закінчив лідер партії пост фразою: «Скажіть, на цьому тлі Янукович не починає вже здаватися демократом? Навіть при ньому такого не було».

Нагадаємо, що Вадим Рабинович вимагає проведення дострокових парламентських виборів, щоб вирішити політичну і економічну кризу в країні.

Читайте також: Вадим Рабинович про затримання екс-податківців: «Все це такий цирк, що просто соромно»
Читайте також: Стало відомо скільки коштів витратили на затримання екс-податківців