Події
29 травня 2017
«Завтра буде вибух, шукайте де»: 37-річний «жартівник» через Фейсбук повідомив про мінування КМДА
За хибну інформацію про "замінування" уродженцю міста Санкт-Петербург загрожує до 6 років позбавлення волі.
news-image

Співробітники СБУ спільно з поліцейськими Білоцерківського відділу поліції за «гарячим слідами» встановили та затримали 37-річного місцевого мешканця, який в мережі «Facebook» опублікував повідомлення про мінування будівлі Київської міської державної адміністрації, передає «Є!» із посиланням на Білоцерківський відділ поліції.

"27 травня о 16.50 годині на офіційну сторінку Київської міської державної адміністрації в соціальній мережі «Facebook» було надіслано повідомлення: ««Завтра буде вибух, шукайте де», - йдеться в повідомленні поліції.

Під час перевірки інформації щодо можливого мінування будівлі КМДА правоохоронці оперативно встановили та затримано аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування. Ним виявився 37-річний мешканець міста Біла Церква, уродженець міста Санкт-Петербург Російської Федерації.

Наразі правопорушника затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі строком від 2 до 6 років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Києві хлопець повідомив поліцейським, що вітчим розбещує його малолітніх брата та сестру
Читайте також: На Закарпатті браконьєр поранив 9-річного хлопчика під час полювання
Читайте також: У Вінниці патрульного поліцейського викрито на хабарі