Події
30 травня 2017
У Саратовській області машини, які перевозили постраждалих в аварії Ан-26, потрапили в ДТП
Є постраждалі.
news-image

Аварія за участю автомобілів, що перевозили постраждалих в результаті жорсткої посадки й загоряння літака Ан-26 на аеродромі Балашове, сталася в Саратовській області, повідомляє телеканал РЕН-ТВ, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"Автоколона, що доставляла постраждалих в результаті аварії військового літака на аеродромі Балашове в Саратовській області, потрапила в ДТП. В результаті цієї НП є постраждалі", - йдеться на сайті телеканалу.

Подробиць аварії не наводиться.

Тим часом джерело в екстрених службах регіону повідомило "Інтерфаксу", що в Саратові в ДТП потрапила одна з машин "швидкої допомоги", яка перевозила постраждалих.

"За попередньою інформацією, "швидка" зіткнулася з автомобілем "Тойота", а потім збила жінку, що стояла на узбіччі дороги, і врізалася в стовп", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, постраждала госпіталізована, а в "швидкій" ніхто не постраждав.

У регіональному управлінні ДІБДР цю інформацію не підтвердили, але і не спростували.

Як повідомляла «Є!», жорстка посадка літака Ан-26, який виконував навчально-тренувальний політ і належав навчальній базі Краснодарського вищого авіаційного училища льотчиків, сталася у вівторок о 5:40 у Балашове Саратовської області.

Як повідомили в департаменті інформації Міноборони РФ, в результаті події один військовослужбовець загинув,  п'ять членів екіпажу були відправлені до лікарні. Військові пояснили, що при заході на посадку на аеродром "Балашов" Ан-26 здійснив жорстку посадку і загорівся. За попередньою інформацією, причиною могла стати відмова одного з двигунів.

Читайте також: У Росії при посадці загорівся військовий літак, є загиблий
Читайте також: Геращенко хоче заблокувати всі сайти ОРДЛО