«Шакали проти левиці»: у Лободи заявили про готовність до нового концерту в Одесі
Продюсерка співачки пообіцяла незабаром оголосити дату наступного концерту.
news-image

Продюсер української скандальної співачки Світлани Лободи Нателла Кропивіна заявляє, що команда артистки і сама співачка готуються до наступного концерту в Одесі, передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

Відповідний коментар вона залишила під публікацією російського музичного журналіста Міши Козирєва в Instagram.

"В Одесі був зірваний концерт артистки Лободи і наразі скасований Іван Дорн. Мій друг одесит Борис Барабанов пророкує, яким може бути подальший розвиток подій. Хоча чомусь він називає людей, які організовують ці зриви "Лицарями Справедливості". На мій погляд, їм підійшло б "знахабнілі Хунвейнбіни. Причому все як у дзеркалі: у нас - ще недавно зриви гастролей українських артистів, Макаревича, Арбеніної; у них - тих, хто гатролює Росією", - пише російський медійник.

 У відповідь на пост, продюсер української співачки Кропивіна пише, що "все чітко".

"Шакали проти левиці. Але, Одесо, ми скоро повернемося! Вже готуємося до наступного концерту. Скоро повідомлю дату! І Ваня Дорн, впевнена, прорветься", - пише з маленької літери всі слова продюсер, додаючи хештег "шакали повинні сидіти в клітці".

Як повідомлялося, 28 травня в Одесі активісти зірвали концерт української співачки Світлани Лободи, яка після російської агресії проти України продовжила регулярно давати концерти в Росії.

Наступного дня стало відомо про те, що концерт співака Івана Дорна, запланований на 9 червня в Одесі, скасований.

Читайте також: Пішла з життя «дівчина Бонда»
Читайте також: Topless Baker: напівголий кондитер став улюбленцем мережі (відео)
Читайте також: Луческу зажадав від «Зеніта» два мільйони євро