Україна
31 травня 2017
Укрпошта переходить на електромобілі (фото)
Наразі «Укрпошта» тестує електромобіль Citroen Berlingo Electric.
news-image

Автопарк «Укрпошти» поповнив перший електромобіль. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у своєму Facebook.

Інформує «Є!», з посиланням на autocentre.ua.

За словами Ігоря Смілянського, наразі «Укрпошта» тестує електромобіль Citroen Berlingo Electric. Його планують використовувати для кур’єрської доставки поштових відправлень.

«Укрпочта» переходит на электромобили

У разі успішних випробувань, в гаражі «Укрпошти» з’являться нові електрокари. Керівник «Укрпошти» також запросив до співпраці інших виробників електромобілів. Електричний комерційний фургон Citroen Berlingo Electric оснащений мотором потужністю 67 к.с. і з максимальним крутильним моментом 200 Н·м. Він розганяється до 100 км/год за 18,7 с, а його максимальна швидкість обмежена на позначці в 110 км/год Вантажопідйомність Сітроен Берлінго Електрик – 695 кг.

«Укрпочта» переходит на электромобили

Літій-іонна акумуляторна батарея на 22 кВт·год забезпечує електрокару Сітроен запас ходу в 170 км. Поповнити її заряд на 80% можна за 30 хвилин з використанням пристрою швидкого заряджання.

 

Читайте також: Укрпошта запустила послугу дешевої доставки
Читайте також: Під час вибуху в Кабулі убитий охоронець посольства Німеччини, співробітники посольства отримали поранення
Читайте також: «Укроборонпром» представив новий безпілотний БТР «Фантом» на виставці у Туреччині