Київ
1 червня 2017
«Київпастранс» разом з бібліотекою запускають дитячі «Книжкові ігри»
З 6 червня по 25 серпня дітлахи від 3 до 12 років зможуть пройти різноманітні квести, взяти участь у тематичних конкурсах, майстер-класах, літературних пікніках, прочитати та обговорити з однолітками цікаві книжки та багато іншого.
news-image

З 6 червня у столиці стартують «Книжкові ігри-2017», створені Національною бібліотекою для дітей спільно з КП «Київпастранс», повідомляє «Є!» з посиланням на Вечірній Київ.

- З 6 червня по 25 серпня дітлахи від 3 до 12 років зможуть пройти різноманітні квести, взяти участь у тематичних конкурсах, майстер-класах, літературних пікніках, прочитати та обговорити з однолітками цікаві книжки та багато іншого. Старання маленьких книголюбів буде заохочене трамвайними прогулянками, екскурсіями до трамвайного депо та іншими подарунками і сюрпризами, - розповідає генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Діти, як справжні актори, навіть, будуть перевтілюватись у героїв та проводити костюмовані читання. Організатори кажуть, що незвичайні яскраві події чекатимуть малечу кожного дня.

У сонячну погоду, «Книжкові ігри» проходитимуть переважно у літному літературному дворику з 12:00 до 14:00.

- На літніх канікулах Національна бібліотека України для дітей запрошує вас, дорогі читачі, зануритися у читання. Цьогорічні літні книжкові пригоди у бібліотеці подарують вам незабутні враження, адже для того, щоб зануритися у книжки і читання, потрібно буде відтворити атмосферу книжки. І створювати цю атмосферу ми будемо разом із вами! Ви, наші користувачі, будете рівноправними співтворцями атмосфери Книжкових ігор. І «пірнати» у книжки ми теж будемо усі разом: із бібліотекарями, авторами книг, художниками та іншими, часом несподіваними, гостями, - запрошують діток бібліотекарі.

Також, для участі у грі діткам 5-7 років потрібна буде допомога та підтримка батьків. Гостей до 5 рочків запрошують до літньої читальні для самих маленьких, поспостерігати за своїми братиками або сестричками, що беруть участь у книжкових іграх.

Де: вулиця Януша Корчака 60, Національна бібліотека України для дітей.

Коли: з 6 червня по 25 серпня.

Читайте також:В Україні сьогодні відзначають День захисту дітей