Світ
1 червня 2017
У Росії немає фінансів для розгортання нових війн, їх вистачить лише на разові провокації
Акцент робиться на «економних» провокаціях - зокрема, на співпрацю з «Ісламськими державами» і терористичні акції по всьому світу.
news-image

У Кремля закінчилися кошти на проведення нових військових авантюр і здійснення глобальних операцій, проте їх ще вистачає на підтримку терористичних актів по всьому світу.

Інформує «Є!», з посиланням на apostrophe.ua.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив лідер російської опозиційної політичної партії "Західний Вибір" Костянтин Боровий.

"Зрозуміло, що тих ресурсів, які були два-три роки тому, більше немає. Вичерпуються резервні фонди, недостатньо ресурсів для проведення військових авантюр. Немає ресурсів для великих пропагандистських кампаній, як це було раніше", - заявив Боровий.

Тому, за його словами, акцент робиться на "економних" провокаціях - зокрема, на співпрацю з "Ісламськими державами" і терористичні акції по всьому світу.

"На терористичну діяльність (ресурси - Ред.) є. У цьому і полягає особливість такого справжнього тероризму - він недорогий", - зазначив російський політик.

Він підкреслив, що світ поступово починає розуміти, що не існує "віртуального тероризму", а мова йде про конкретні замовників тероризму, які сидять в Москві.

У той же час, він підкреслив, що ліквідацією режиму Володимира Путіна проблему тероризму не вирішити.

"Тому що створені величезні агентурні мережі по всьому світу. Людство ще дуже довго буде пам'ятати про КДБ, ФСБ, радянські і російські спецслужби, які завдяки різним інструментам продовжують залишатися у політичному просторі", - підсумував Боровий.
Читайте також: Жахливий ураган прокотився Росією: опубліковано фото
Читайте також: Віталій Кличко вручив 50 сертифікатів на квартири учасникам АТО