Події
2 червня 2017
Став відомий діагноз через який Насиров просить про виїзд до США
Насіров просив дозволити йому виїзд на лікування в період з 11 по 30 червня 2017 року у відділення клінічної ендокринології Національного інституту вивчення діабету, хвороб травної системи і нирок (м. Бетесда, штат Меріленд).
news-image

Роман Насіров просив детективів НАБУ надати йому можливість виїхати у США для проходження лікування папілярного раку щитовидної залози за протоколом «АТА» (рекомендований курс лікування/спостереження 5 років), який йому рекомендували у Національному інституті вивчення діабету, хвороб травної системи і нирок (м. Бетесда, штат Меріленд) на період з 11 по 30 червня 2017 р, інформує «Є!», з посиланням на zik.ua.

Про це йдеться у поданому до НАБУ проханні відстороненого голови ДФС Романа Насірова та висновку судової медичної експертизи щодо стану її здоров’я, які є в розпорядженні Цензор.НЕТ.

Зокрема, Насіров просив дозволити йому виїзд на лікування в період з 11 по 30 червня 2017 року у відділення клінічної ендокринології Національного інституту вивчення діабету, хвороб травної системи і нирок (м. Бетесда, штат Меріленд), видати йому закордонний паспорт, тимчасово зняти з нього електронний браслет і забезпечити безперешкодний виїзд з території України. Ч

До прохання Насіров додав і висновок судово-медичної експертизи стану його здоров’я. У висновку йдеться, що клінічними лікарями у Насірова було встановлено перебіг таких захворювань: ішемічна хвороба серця (нестабільна стенокардія (02.03.2017) вінцевих артерій; рак (папілярний) щитовидної залози та інші. Саме для післяопераційного терапевтичного лікування раку Насіров і просить дозволити йому виїзд за кордон, оскільки лікування за рекомендованим йому протоколом «АТА» в Україні неможливе.

Також інформацію про те, що у Насірова діагностували папілярний рак щитовидної залози, підтвердили джерела РБК-Україна в оточенні Насирова. 

Читайте також: Насіров виявився страшенно хворим. Перелік діагнозів (документ)
Читайте також: Невдале пограбування в Вашингтоні: злоріли усі гроші в банкоматі (фото)