Київ
2 червня 2017
Вихідними у Києві відбудеться найбільший в Україні сімейний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!»
Захід проходитиме на Поштовій площі.
news-image

3-4 червня на Поштовій площі відбудеться найбільший в Україні сімейний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!». Кияни та гості міста зможуть відвідати романтичні станції, дитячі локації, концерти, взяти участь у спортивних змаганнях тощо, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Під час фестивалю працюватиме «Локація сімейного сервісу» із дитячими забавами, такими як: флорбол для дітей, надувні батути, гірки, в’язання вузлів зі справжніми скаутами, вивчення в ігровій формі правил поведінки на дорозі, вуличний кінотеатр, ліплення з глини, квілінг, орігамі, заняття з англійської мови та малювання, розвиваючі ігри, конкурси для дітей із призами та інші.

Окрім того, для гостей заходу проведуть консультації і навчання, зокрема, з дошлюбної підготовки, розкажуть про психологію і темперамент чоловіків та жінок, подружнє життя у період вагітності, кризові ситуації у родині, правила виховання дітей, перехідний вік у підлітків.

Для людей пенсійного віку передбачено безкоштовні абонементи на комп’ютерні курси.

Захід поділено на денну та вечірню сцени.

Так, на денній сцені (з 12:00 до 18:00) розгортатиметься справжнє шоу: ансамбль «Веснянка», недільна школа «Планета Д», п’єса «Українське весілля», акробатичні дитячі номери, показ мод від відомих брендів, музичні номери, вікторини для дітей, спортивні п’ятихвилинки. Також розігруватимуть цінні призи від партнерів фестивалю. Нагороджуватимуть багатодітні сім’ї, родин військовослужбовців, переселенців, подружжя, які прожили в шлюбі найдовше.

На вечірній сцені (з 18:00 до 21:00) гостей фестивалю розважатимуть яскравою вечірньою шоу-програмою та виступами відомих співаків і музичних гуртів, а саме: The Cavaliers, Tim-J, Роман Ващук та інші.

Щоб стати учасниками та долучитися до «сімейного руху» – необхідно заповнити форму на сайті організаторів заходу – громадянського руху «Всі разом!».

Читайте також: Київрада створила окремий Департамент спорту та молоді