Війна
4 червня 2017
На Донбасі бойовики підвищили інтенсивність обстрілів, використовуючи заборонене Мінськими угодами озброєння
По позиціях ЗС України біля Красногорівки найманці вчора ввечері здійснили інтенсивний обстріл з танкових гармат.
news-image

Ситуація у районі проведення АТО залишається складною, з ознаками загострення на окремих ділянках лінії зіткнення. Про це йдеться в повідомленні штабу, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Як повідомляє прес-центр АТО, російсько-терористичні бандформування не припиняли вести вогонь по підрозділах українських захисників, розширивши арсенал забороненого Мінськими домовленостями озброєння та вдаючись до все більш підступних дій щодо місцевих мешканців та інфраструктури прифронтових територій.

Так, впродовж минулої доби противник 58 разів відкривав вогонь по позиціях сил АТО, двічі - по житлових кварталах прифронтового населеного пункту, один раз обстріляв важливий об'єкт інфраструктури.

Приморський напрямок. На цій частині фронту вчора зафіксовано найбільше випадків застосування бойовиками зброї проти підрозділів Українського війська - 36 обстрілів. З заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів проросійські бандформування неодноразово гатили по наших укріпленнях в районі Богданівки.

З такого ж озброєння, а також з артилерії калібру 122 мм, загарбники били поблизу Чермалика. По позиціях ЗС України біля Красногорівки найманці вчора ввечері здійснили інтенсивний обстріл з танкових гармат, озброєння БМП та іншого озброєння.

Не вщухали обстріли й на інших ділянках цього напрямку. Зокрема, поблизу Водяного, Гнутового, Новотроїцького й Талаківки противник систематично відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. 

Читайте також: Бойовики впродовж дня двічі обстріляли житловий сектор Красногорівки із забороненої Мінськими домовленостями зброї
Читайте також: Фургон наїхав на натовп людей у Лондоні: 6 загиблих