Події
4 червня 2017
В Росії електрик скоїв масовий розстріл людей
Росіянин розстріляв 8 людей із мисливської рушниці.
news-image

В Росії чоловік під час конфлікту в садівничому товаристві в Тверській області розстріляв 8 осіб. Серед загиблих – 2 жінок та 6 чоловіків.

Про це повідомляє "РИА Новости" із посиланням на представника Слідчого комітету Росії Світлану Петренко, передає «Є!».

Слідчими органами Слідчого комітету РФ по Тверській області порушено кримінальну справу за фактом вбивства восьми осіб: двох жінок і шести чоловіків, – сказала Петренко.

За попередніми даними слідства, масове вбивство чоловік скоїв у селищі Редкіно Конаківського району в садівничому товаристві "50 років Жовтня". Трапилося це на одному із заходів у результаті побутового конфлікту.

В управлінні МВС по Тверській області повідомили, що вбивство скоїв москвич після застілля.

Вночі 45-річний житель Москви розпивав спиртне в компанії малознайомих людей в дачному будинку в дачному кооперативі. В ході застілля між гостями стався словесний конфлікт, після чого підозрюваний виїхав до себе додому, проте через деякий час повернувся з мисливською рушницею і зробив кілька пострілів, в результаті чого загинули вісім осіб, – повідомили в поліції.

Працівникам поліції по гарячих слідах вдалося затримати підозрюваного у скоєнні злочину. Окрім того, як з’ясували правоохоронці, рушниця, з якої було скоєно вбивство, зареєстрована в установленому порядку і належить підозрюваному.

Як повідомили в правоохоронних органах, чоловік, який влаштував стрілянину, був електриком.