Суспільство
5 червня 2017
Поклонська розповіла про розставання з чоловіком
Екс-прокурорка Криму зізналася, що іноді представлялася заміжньою, щоб уникнути небажаних знайомств.
news-image

Заступник голови комітету Держдуми РФ з безпеки та протидії корупції, екс-прокурорка окупованого Криму Наталія Поклонська повідомила, що розлучилася з людиною, яку раніше називала своїм чоловіком. Таким чином вона пояснила відсутність даних про чоловіка в декларації про доходи за минулий рік, передає РІА Новини в понеділок, 5 червня, повідомляє «Є!»

«Дійсно, я говорила раніше в пресі, що у мене чудова сім'я: є чоловік, дитина. І, коли я це говорила, у мене були стосунки з чоловіком, з яким ми мали намір їх оформити. Але, на жаль, так склалося, що ми розлучилися », - сказала Поклонська, підкресливши, що інформація в звітному документі відповідає істині.

Депутат зазначила, що вважає за краще не розголошувати подробиці свого особистого життя. У той же час вона зізналася, що іноді представлялася заміжньою, щоб уникнути небажаних знайомств з представниками протилежної статі.

«Дуже багато було людей, які мали надію зі мною зустрітися, налагодити відносини, познайомитися. Тому, щоб людей не травмувати і відразу геть вбивати всі бажання, я і говорила, що заміжня, у мене прекрасна сім'я », - додала Поклонська.


Крім того, вона повідомила, що два роки тому подарувала машину своєму батькові, яку також не стала вказувати в декларації, оскільки не володіла автомобілем на кінець 2015 року і, відповідно, не мала прибутку.

Згідно з декларацією, у Поклонскої немає у власності нерухомості та автотранспорту. Раніше вона розповідала, що дуже задоволена наданою їй службовою квартирою в Москві.

В кінці травня стало відомо, що партія «Яблуко» направила запит в прокуратуру з вимогою перевірити, чому Поклонська не вказала у своїй декларації відомості про доходи чоловіка й автомобілі.

Читайте також: Bellingcat виявив фото «Бука», зняте в Росії до катастрофи MH17