Події
5 червня 2017
В США пенсіонерка відлупцювала охоронця в аеропорту через рідке мило
Інцидент стався 31 травня, коли 82-річна Ліла Мей Брайан разом з чоловіком збиралася вирушити з Канзасу в свій рідний Техас
news-image

Літня американка накинулася на охоронця в Національному аеропорту Вічіта імені Дуайта Ейзенхауера. Причиною стала заборона пронести на борт лайнера рідке мило.

Про це повідомляє Blasting News, інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

Інцидент стався 31 травня, коли 82-річна Ліла Мей Брайан разом з чоловіком збиралася вирушити з Канзасу в свій рідний Техас.

Співробітник Адміністрації транспортної безпеки (TSA) відмовив пенсіонерці пронести в ручній поклажі пляшку засобу обсягом близько 240 мілілітрів (при обмеженні в 100 мілілітрів). В результаті Брайан розсердилася і вдарила 37-річного чоловіка кулаком по руці. Після цього мандрівницю затримали і відправили до в'язниці, звинувативши в нанесенні побоїв.

Співробітники авіакомпанії Southwest Airlines, рейсом якої мали намір вилетіти подружжя, допомогли пенсіонерці вийти на свободу і відправили пару додому. Під арештом Брайан пробула близько двох годин. За словами жінки, вона сама не пам'ятає, як ударила співробітника TSA. Пенсіонерка також сказала, що в той день забула прийняти ліки від біполярного розладу.

Читайте також: Власники автомобілів з іноземною реєстрацією тепер платитимуть 60 грн в день
Читайте також: Побиття українців групою поляків під Гданськом: стали відомі подробиці події
Читайте також: На Рівненщині п'яні молодики побили учасника АТО, який зробив їм зауваження (відео)