Політика
7 червня 2017
Тимошенко викликають на розмову у Комітет нацбезпеки ВР стосовно газової угоди
Сергій Пашинський назвав підписання екс-прем'єром угоди здачею національних інтересів України.
news-image

Комітет з питань національної безпеки і оборони на наступному засіданні заслухає пояснення народного депутата - екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко про підписання "газового контракту" в 2009 році. Відповідне рішення прийнято на сьогоднішньому її засіданні.

Інформує «Є!», з посиланням на segodnya.ua.

"Я прошу вас підтримати мою пропозицію, щоб на наступному засіданні комітету ми розглянули це питання і публічно, прозоро заслухали Юлію Тимошенко", - заявив народний депутат Герасимов.


При цьому він додав, що рішення Стокгольмського суду підтвердило той факт, що газовим контрактом "Юлія Тимошенко зробила державну зраду і зрадництво національних інтересів".
У свою чергу голова комітету Сергій Пашинський назвав підписання екс-прем'єром угоди здачею національних інтересів України.

"Я не проти того, щоб заслухати Тимошенко на наступному засіданні ... і для мене очевидно, що цей контракт став підставою для здачі національних інтересів", - сказав він.


Нардеп нагадав, що "газовий контракт" 2009 рік став підставою для підписання Харківських угод.
В ході обговорення парламентарій Юрій Береза ​​запропонував вирішити питання комплексно і зняти депутатську недоторканність з усіх.
За те, щоб заслухати пояснення Тимошенко проголосувала більшість членів комітету.

Читайте також: «Не наступайте на косу Тимошенко» - Ляшко назвав кандидата на президентську посаду
Читайте також: В Білій Церкві стався вибух на АЗС: загинув чоловік (фото)
Читайте також: «З порядку денного Ради зникли законопроекти про скасування застави за особливо великі корупційні злочини», - Рабінович