Війна
7 червня 2017
Внаслідок бойових дій на Донбасі сьогодні загинули двоє українських військових: є поранені
Близько 14.00 години українські позиції в районі Чермалика бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню.
news-image

Оперативна ситуація в районі проведення АТО залишається складною. Від початку доби бойовик 34 рази порушували режим припинення вогню. Особливо напружена ситуація - на Луганському напрямку. З початку доби внаслідок бойових дій двоє українських воїнів загинули , ще 11 зазнали поранень.

Про це прес-центр штабу АТО інформує у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Луганський напрямок.

Саме ця частина фронту сьогодні стала епіцентром вогневої активності противника. Зокрема, українських воїнів, котрі тримають оборону в районі населених пунктів Новотошківське та Кримське, бойовики інтенсивно впродовж дня обстрілювали з артилерійських систем калібру 152 та 122 мм, 120-мм й 82-мм мінометів, часу від часу - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. На тому ж напрямку незаконні збройні формування з гранатометів били неподалік Золотого та Станиці Луганської. З великокаліберних кулеметів - неподалік Новоолександрівки.

Приморський напрямок. Близько 14.00 години українські позиції в районі Чермалика бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню. Там же, а також поблизу Широкиного, противник сьогодні вів вогонь зі 120-мм мінометів. З гранатометів та стрілецької зброї найманці відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Павлополя, Водяного та Мар'їнки.

Донецький напрямок. Ще на світанку противник вдарив по українських опорних пунктах у передмісті Авдіївки зі 122-мм артилерійських систем. Там же, а також в районі Луганського та Зайцевого, підконтрольні Росії НЗФ систематично обстрілювати оборонні укріплення сил АТО з піхотного озброєння та мінометів калібру 82 мм. 

Читайте також: У ДНР припинили навчання українською мовою
Читайте також: Доба в АТО: 77 обстрілів, бойовики застосували Град
Читайте також: Австрія виділить 1 млн євро на розмінування Донбасу