Україна
8 червня 2017
Перша леді країни провела тренування на велосипеді вартістю в 13 200 гривень (фото)
Марина Порошенко після кожного тренування закликає ставити під знімками з різними активностями хештег #уритміспорту.
news-image

Перша леді країни з екранів телевізорів і зі сторінки "Фонду Порошенка" в соціальних мережах продовжує пропагувати здоровий спосіб життя.

Інформує «Є!», з посиланням на tabloid.informator.news.

Весь цикл спрямований на те, щоб зібрати гроші на інвентар для однієї зі спортивних шкіл Луганська.

Цього разу Марина Порошенко розповіла як правильно кататися на велосипеді. З чого варто почати тренування і чому важливо пити багато води.

Відзначимо, що Марина Порошенко дуже непогано катається на велосипеді. А для Відеотренування вона вибрала залізного коня, вартістю 6292 тис. Грн з 45% знижкою. Повна вартість такого велосипеда близько 13 200. Але, на деяких сайтах зазначено, що ця модель вже знята з виробництва.

047045c114b9da5eb78d74ad55e36702

На сайті, де продають велосипеди стверджують, що цей жіночий велосипед PRIDE BIANCA виконаний в стилі крос-кантрі, передня підвіска оснащена вилкою з амортизатором, що дозволяє зробити їзду по поганих дорогах і височин більш комфортною. Наявність 21 швидкості дає можливість долати високі підйоми і добре розганятися під час спусків.

Цікаво, що Марина Порошенко після кожного тренування закликає ставити під знімками з різними активностями хештег # урітміспорту. Фотографії з цим хештегом будуть конвертувати в гривні. До кінця акції залишився один день. До речі, "Країна" знайшла кілька фотографій знаменитостей, які беруть участь в акції. Наприклад, вагітна телеведуча Ольга Фреймут поставила цей хештег під одним зі знімків.

Читайте також: З'явились фото із грандіозного святкування Дня народження куми Порошенка (фото)
Читайте також: «Не наступайте на косу Тимошенко» - Ляшко назвав кандидата на президентську посаду