Події
10 червня 2017
В Дніпропетровську чоловік влаштував стрілянину через демонтаж АЗС
Після нападу стрільця комунальники продовжили демонтаж заправки.
news-image

Сьогодні ввечері у Дніпрі по вулиці Робочій, 80, посеред житлового сектора сталася стрілянина. Озброєний п'яний чоловік намагався поцілити у комунальників, які проводили демонтаж незаконно встановленої бензинової заправки. Про це повідомив начальник управління реклами та торгівлі Дніпровського міськвиконкому Руслан Мороз на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

Як повідомляється, чоловік напідпитку прибув на місце події на власній автівці. Зловмисник спочатку почав нецензурно лаятися, а потім вихопив пістолет і почав стріляти у бік робітників, що проводили демонтаж. Стрільця майже одразу знешкодила поліція, що супроводжувала зпил незаконної паливної станції. Зброя у нападника була травматичною.

"Заправку, довкола якої зчинилася стрілянина, зводили незаконно. Без жодних дозвільних документів, її зводили просто через стіну від одного з житлових будинків приватного сектору. Будували здебільшого вночі, коли ніхто не бачить. Бригада комунальників почала розбирати заправку ще до того, як її ввели в експлуатацію", - написав Руслан Мороз.

Додамо, що після нападу стрільця комунальники продовжили демонтаж заправки.

Читайте також: Віталій Кличко: «Всі незаконні газові заправки у Києві будуть демонтовані»