Політика
12 червня 2017
Рабінович: Всі, хто підняв руку за законопроект Супрун, прирекли малозабезпечені верстви населення на загибель і вимирання
Політик заявляє, що до нас в країну приїхали якісь божевільні, які пропонують жителям сіл шукати сімейного лікаря по «Гугл-мапам».
news-image

Народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович розкритикував депутатів Верховної Ради, які проголосували в першому читанні за один із законопроектів т.зв. «Реформи Супрун» в сфері охорони здоров'я, повідомляє «Є!».

«Всі, хто підняв руку за цей законопроект, прирекли малозабезпечені верстви населення України на загибель і вимирання. До нас в країну приїхали якісь божевільні, які пропонують жителям сіл шукати сімейного лікаря по «Гугл-мапам». А лікарям - лікувати пацієнтів за свій рахунок, а потім їздити кудись - і вибивати повернення грошей у МОЗ. Ми що, не в нашій країні живемо, не знаємо реально, як все віддають своїм і нічого - чужим? Ми що - збожеволіли? Таке може в Америці прижитися, але не у нас », - заявив Вадим Рабінович в ефірі телеканалу NewsOne.

Він припустив, що ряд депутатів були змушені проголосувати за законопроект. 

«Ці так звані реформи приймалися тими, хто продав свій голос - хто за 30 "грошів", а хто - за те, щоб його не посадили», - сказав опозиційний політик.

Вадим Рабінович додав, що в зв'язку з цим зареєстрував власний законопроект: 

«Я подав законопроект і він зареєстрований у Раді: вимагаю, щоб протягом 10 років усі проголосувавші за це злочинне безумство лікувалися самі і лікували свої сім'ї, дітей не за кордоном, а виключно на території України. Це буде справедливо», - заявив парламентарій.

Читайте також:Десятки тисяч дітей з важкими захворюваннями будуть позбавлені права життя, - Андрій Лозовий про медичну реформу