Події
13 червня 2017
Звіт із території зони АТО: 16 ворожих обстрілів за день
По українських воїнах, які тримають оборону біля Водяного, вели вогонь снайпери противника.
news-image

Оперативна обстановка в районі проведення АТО протягом сьогоднішнього дня істотних змін не зазнала і характеризується як напружена, проте стабільна і повністю контролюється силами операції. C початку доби бойовики російсько-терористичних бандформувань продовжували обстрілювати позиції українських воїнів. Станом на даний момент зафіксовано 16 ворожих обстрілів, що свідчить про відносне зниження вогневої активності з боку незаконних збройних формувань. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗС України сьогодні отримав поранення.
Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У вечірньому зведенні зазначається: "Приморське напрям. На цій ділянці фронту ще вночі окупанти раз обстріляли житловий сектор населеного пункту Ольгинка. В результаті вибухів артилерійських снарядів пошкоджені три житлових будинки по вулиці Привокзальній. Осколками посічені стіни і вибито скло. Жоден цивільний житель, до щастя, не постраждав.

На цьому ж напрямку вранці противник, застосовуючи міномети калібру 120 мм, скоїв обстріл невисокої інтенсивності укріплень ЗС України в районі Чермалик.

Також ворожі збройні провокації із застосуванням гранатометів і стрілецької зброї були зафіксовані поблизу Водяного, Талаковкb і Павлопіль. Крім того, по українських воїнах, які тримають оборону біля Водяного, вели вогонь снайпери противника.

Донецький напрямок. На цій частині фронту найманці ще на зорі обстріляли зі стрілецької зброї різних калібрів і протитанкових гранатометів опорні пункти сил АТО в районі Песков і Авдіївки.

Потім з кулеметів великого калібру бандити двічі відкривали вогонь по українським захисникам поблизу Невельського.

Луганський напрямок. Тут рано вранці бойовики в черговий раз обстріляли наша оборонні укріплення в районі Новотошківському з мінометів калібру 120 і 82 мм. Всього нараховано 40 влучень ворожих хв неподалік наших позицій. Вже після обіду проросійські озброєні банди двічі відкривали вогонь з 82-мм мінометів поблизу Кримського. Там же найманці зі били по одному з опорних пунктів української воїнів зі станкового протитанкового гранатомета ".

Читайте також: Турчинов вважає, що подальше звільнення окупованих територій у рамках формату АТО є неможливим
Читайте також: Пенсія, яка забезпечувала б пенсіонерам нормальне життя, повинна бути не менше 4 тис. грн, - Рева
Читайте також: Втрати в зоні АТО: 1 військовий загинув, ще 5 - поранені