Суспільство
14 червня 2017
Одеський губернатор подарував сироті свій будинок в селі (відео)
Дівчина розповіла, що нікуди не збирається їхати з рідного села та після завершення навчання планує жити, працювати й будувати сім'ю в Ставрові.
news-image

Губернатор Одеської області Максим Степанов подарував свій будинок у Ставрові (Окнянській район) Вікторії Шпак - єдиній сироті в цьому селі, яка досягла повноліття, передає «Є!» із посиланням на Думская.

"Мене довго питали, що я буду робити з будинком у с. Ставрове. Так от, я там жити не буду. Цей будинок тепер належить цій чудовій дівчині. У свої 5 років Віка залишилася без мами. У 12 втратила батька. Сьогодні я знову бачив, як виглядає щастя. Віка, нехай так буде завжди!" - написав губернатор у Фейсбуці.

За словами Степанова, невеликий будинок в Ставрові був куплений спеціально, щоб там зареєструватися і, сплативши податки в бюджет Окнянського району, допомогти будівництву місцевої школи.

«Школа тут будується вже 10 років і її ніяк не можуть добудувати, тому я вирішив зареєструватися в селі, щоб податки пішли в місцевий бюджет. Для цього потрібно було житло. Знайшли будинок, який тут продавався, ось я його і купив. Я розумів, що не планую тут жити, про що відразу і сказав. І сьогодні із задоволенням дарую цей будинок цій чудовій дитині, Вікторії Шпак - їй він набагато потрібніше, і вона, напевно, має потребу в ньому більше всіх з жителів Ставрова», - заявив губернатор.

Голова ОДА вручив новій господині будинку всі необхідні документи, після чого вони разом оглянули приміщення. Дівчина розповіла, що нікуди не збирається їхати з рідного села - після завершення навчання планує жити, працювати і будувати сім'ю в Ставрові.